top of page

2019. Január 31. 08-10 óra

|

Strada Libertăţii 36

Nyílt nap a Waldorf Iskolában

A marosvásárhelyi magyar Waldorf osztályok működésébe nyerhetnek betekintést az érdeklődők csütörtökön, január 31-én. Pontosabban a főoktatás menetébe, amely epochálisan zajlik (jelenleg 0-I. o. matematika, II.-III.-IV. o. anyanyelv epocha), reggel 8-10 óra között.

Nyílt nap a Waldorf Iskolában
Nyílt nap a Waldorf Iskolában

Idő és helyszín

2019. Január 31. 08-10 óra

Strada Libertăţii 36, Strada Libertăţii 36, Târgu Mureș, Romania

Az eseményről

A marosvásárhelyi magyar Waldorf osztályok működésébe nyerhetnek betekintést az érdeklődők csütörtökön, január 31-én. Pontosabban a főoktatás menetébe, amely epochálisan zajlik (jelenleg 0-I. o. matematika, II.-III.-IV. o. anyanyelv epocha), reggel 8-10 óra között. Minden osztályba várjuk az érdeklődő jelenlegi Waldorf iskolások szüleit, és azokat, akik érdekeltek gyerekeik Waldorf iskolába íratásában.

Az Nyílt órák zavartalan megvalósulásához kérünk minden érdeklődőt 8 óra előtt érkezzen meg, hogy pontosan megkezdhessék a pedagógusok az tanítást. Válassza ki melyik osztály tevékenysége érdekli, majd menjen be a terembe. A főoktatás alatt, kérjük, amennyiben lehet ne nyitogassák az osztálytermek ajtajait és ne járkáljanak ki-be a résztvevők, hogy a gyerekeknek (főként a kisebbeknek) ne vonják el a figyelmét. Az eseményekre csak felnőtteket várunk. Az idén induló előkészítő osztály tanítójával a későbbiekben találkozhatnak külön a szülők és a gyerekek is.

Megértésüket köszönjük!

Esemény megosztása

bottom of page