top of page

2018 Február 12. 18:00

|

Strada Pădurii 7b

Waldorf pedagógia előadások

Különleges alkalmakra várunk minden, a Waldorf oktatás iránt érdeklődőt! Februárban egyesületünk két olyan előadót hívott meg Magyarországról, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az oktatásban. A két neves előadó népszerű és a Waldorfban fontos témákban tart két különböző napon előadást.

Waldorf pedagógia előadások
Waldorf pedagógia előadások

Idő és helyszín

2018 Február 12. 18:00

Strada Pădurii 7b, Strada Pădurii 7b, Târgu Mureș, Romania

Az eseményről

Különleges alkalmakra várunk minden, a Waldorf oktatás iránt érdeklődőt!

Februárban egyesületünk két olyan előadót hívott meg Magyarországról, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az oktatásban. A két neves előadó népszerű és a Waldorfban fontos témákban tart két különböző napon előadást, amelyek azoknak is hasznosak lehetnek, akik közvetlenül nem érintettek a vásárhelyi Waldorf oktatásban.

Február 12-én A temperamentumok szerepe a gyereknevelésben témában Karkus Ottót hallgathatjuk, aki a solymári Fészek Waldorf Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola vezetője és osztálytanítója.

Február 15-én, már másodszor vendégünk Marosvásárhelyen Kökéndy Ákos, a Pesthidegkúti Waldorf Iskola osztálytanítója, aki az érzékszervek tanulásban betöltött szerepéről fog értekezni.

Szeretettel várunk mindenkit a volt Bod Péter Diakóniai Központ előadótermébe (utolsó emelet).

A belépés ingyenes, adományaitokat szívesen fogadja a Waldorf Magocska Egyesület!

Esemény megosztása

bottom of page