2018 Február 15. 18:00 | Strada Pădurii 7b

Waldorf pedagógia előadások

Különleges alkalmakra várunk minden, a Waldorf oktatás iránt érdeklődőt! Februárban egyesületünk két olyan előadót hívott meg Magyarországról, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az oktatásban. A két neves előadó népszerű és a Waldorfban fontos témákban tart két különböző napon előadást.

Helyszín és időpont

2018 Február 15. 18:00
Strada Pădurii 7b, Strada Pădurii 7b, Târgu Mureș, Romania

Leírás

Különleges alkalmakra várunk minden, a Waldorf oktatás iránt érdeklődőt!

Februárban egyesületünk két olyan előadót hívott meg Magyarországról, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az oktatásban. A két neves előadó népszerű és a Waldorfban fontos témákban tart két különböző napon előadást, amelyek azoknak is hasznosak lehetnek, akik közvetlenül nem érintettek a vásárhelyi Waldorf oktatásban.

Február 12-én A temperamentumok szerepe a gyereknevelésben témában Karkus Ottót hallgathatjuk, aki a solymári Fészek Waldorf Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola vezetője és osztálytanítója.

Február 15-én, már másodszor vendégünk Marosvásárhelyen Kökéndy Ákos, a Pesthidegkúti Waldorf Iskola osztálytanítója, aki az érzékszervek tanulásban betöltött szerepéről fog értekezni.

Szeretettel várunk mindenkit a volt Bod Péter Diakóniai Központ előadótermébe (utolsó emelet).

A belépés ingyenes, adományaitokat szívesen fogadja a Waldorf Magocska Egyesület!

Magocska Waldorf Egyesület

2014 óta folyamatosan formálódó, szülőkből és pedagógusokból álló aktív kis közösség, amely azon munkálkodik, hogy a Waldorf pedagógia és életszemlélet ismert legyen szűkebb-tágabb környezetünkben.

KAPCSOLAT

T: 0743.489.021

E: office@magocskawaldorf.ro

© 2020 - Magocska Waldorf Egyesület