2018. November 22. 17:30 | Strada Ștefan cel Mare 26

Waldorf Pedagógia előadássorozat

Újra jelentkezünk Waldorf pedagógiával kapcsolatos előadásokkal! Magyarországi meghívottaink a sólymári és óbudai Waldorf Iskolákból a diák és a tanár szemszögéből is beszélnek a Waldorf oktatásról.

Helyszín és időpont

2018. November 22. 17:30
Strada Ștefan cel Mare 26, Strada Ștefan cel Mare 26, Târgu Mureș, Romania

Leírás

Újra jelentkezünk Waldorf pedagógiával kapcsolatos előadásokkal!

Magyarországi meghívottaink a sólymári és óbudai Waldorf Iskolákból a diák és a tanár szemszögéből is beszélnek a Waldorf oktatásról.

November 19-én Torday Tamás, volt Waldorfos diák, jelenlegi Waldorf tanár személyes tapasztalatait osztja meg a Waldorf iskolával kapcsolatban, ahogy azt látta diákként, majd tanárként.

November 22-én Champier Ágnes, a sólymári Fészek Waldorf Iskola tanára arról fog beszélni, hogy mik a kisiskolás korú gyerekek igényei és hogyan válaszol ezekre a Waldorf pedagógia.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Az előadásokra a belépés díjtalan, de szívből köszönjük, ha adományaiddal támogatod a Waldorf Magocska Egyesület munkáját. Adománydobozunkat a bejárat mellett találod.

Az előadások alatt gyerekfelügyeletet nem tudunk biztosítani.

Magocska Waldorf Egyesület

2014 óta folyamatosan formálódó, szülőkből és pedagógusokból álló aktív kis közösség, amely azon munkálkodik, hogy a Waldorf pedagógia és életszemlélet ismert legyen szűkebb-tágabb környezetünkben.

KAPCSOLAT

T: 0743.489.021

E: office@magocskawaldorf.ro

© 2020 - Magocska Waldorf Egyesület