top of page

márc. 25., H

|

Gecse utcai Református Vendégház

Mi az a szociális hármas tagozódás és mi köze a Waldorf-iskolához, óvódához?

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a március 25.-én a Liszka Andrea Waldorf pedagógus előadására. Hallgassuk meg együtt előadását, melyben elmondja mi a szociális hármas tagozódás, megvalósul-e az a Waldorf vagy más pedagógiai intézményekben. A belépés díjtalan.

Registration is Closed
See other events
Mi az a szociális hármas tagozódás és mi köze a Waldorf-iskolához, óvódához?
Mi az a szociális hármas tagozódás és mi köze a Waldorf-iskolához, óvódához?

Idő és helyszín

2019. márc. 25. 17:40

Gecse utcai Református Vendégház, Strada Ștefan cel Mare 26, Târgu Mureș, Romania

Az eseményről

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a március 25-én megtartott érdekfeszítő előadásra, melynek meghívottja egy igazán különleges Waldorf pedagógus: Liszka Andrea, aki méltán lett a budapesti Waldorf Ház intézményvezetője. 20 éve gyűjti tapasztalatait a Waldorf közösségek működéséről. Volt Waldorf-tanár 2000-2007 között. Később a Waldorf Ház Pedagógiai Szolgáltató Intézet megszervezésére kapott felkérést, és 2008-tól ott dolgozik. Alapítója is a Waldorf Háznak, és elismert szakértőnek számít a pedagógia és nevelés területén. Közel húsz évnyi intézményvezetői tapasztalatot gyűjtött össze Waldorf-intézményekben, és ez idő alatt folyton azt kutatta, hogy hogyan tud jól működni egy önigazgató közösség.

Hallgassuk meg együtt előadását, melyben elmondja mi a szociális hármas tagozódás, megvalósul-e az a Waldorf vagy más pedagógiai intézményekben, meg kell-e egyáltalán valósulnia, mi köze a Waldorf óvodához, iskolához mindennek.

A belépés díjtalan, de adományaitokat szívesen fogadja a Magocska Egyesület, hogy informáló, oktató és egyéb, a gyerekeinket érintő tevékenységünket továbbra is folytathassuk megfelelő minőségben!

Esemény megosztása

bottom of page