top of page

AJÁNLD FEL ADÓD 3.5%-ÁT

Te tudod mennyi adót fizetsz az államnak a jövedelmed után? Biztos, hogy nem foglalkoztat a kérdés naponta, és valószínű az összeget sem tudod pontosan. De nem keveset. És ennek az összegnek egy nagyon kicsi részéről - 3,5 százalékáról évente -, eldöntheted, hogy milyen jó célra fordítsd.
 

Miért ne élnél a lehetőséggel? Miért hagynád, hogy a süllyesztőbe landoljon ez az összeg, és ne követhesd az útját, amikor megvan a lehetőség, hogy például gyermekeink javára fordítsuk?
 

A Waldorf Magocska Egyesület az előző évi felajánlásokból támogatta a pedagógusok képzéseit, valamint óradíj kiegészítést tudtunk biztosítani a tanítóknak és tanároknak azokért az órákért, amelyeket a szakképesítésük nem fedett le, így a tanítónénik például kapcsolatban maradhattak az ötödikeseikkel kézimunka vagy festés órán, amit ők tartottak meg nekik; az osztálytanítók több órán lehettek együtt diákjaikkal, mert több tantárgyat taníthattak nekik, mint amit az iskola kötelezően előír. Iskolánk és óvodánk évről-évre fejlődik, szépül. Ezt többnyire a Waldorf mellett kitartó családoknak és az egyesület működésének köszönhetjük. Közösségünk számos tagja nap, mint nap tesz azért, hogy a jelen felnövekvő generációja a szépet, a jót, az emberit tapasztalja élete egyik legfontosabb területén: a tanulásban, az oktatásban. A jövedelemadó ezen kicsiny százalékának felajánlásával pedig mindenki tud tenni azért, hogy ez a munka folytatódhasson.
 

A Waldorf Magocska Egyesület idén is várja a felajánlásokat, amelyet egyszerűen meg lehet tenni:

  1. a papíralapú nyomtatvány elérhető az osztályokban és óvodai csoportokban. Ezeket szülői esteken kiosztják a megbízott szülők. 

  2. a formanyomtatvány online kitöltésére is lehetőség van, nem kell nyomtatni, csak aláírni a képernyőn. Beküldés után egyesületünk értesítést kap, a nyomtatvány beérkezéséről, és tovább gondoskodik róla, hogy a megfelelő helyre eljusson: ONG – Formular 230

 

Támogasd a Waldorf mozgalmat, hogy gyermekeinknek emberközpontúbb, barátságosabb és szabadabb oktatást biztosíthassunk!

bottom of page