top of page

2019 Május 25, 09:00

|

Weekend

Swimathon.ms

Idén is úszunk! Idei projektünk, amire gyűjtünk, és amiért két waldorfos gyerekekből és szülőkből álló csapat is úszik: iskolánk kézműves műhelyének berendezése. Gyertek szurkolni az úszóknak, adományozzatok a projektre, részletek: http://swimathon.ms/?lang=hu&idpage=12&page=show&idproject=12

Swimathon.ms
Swimathon.ms

Idő és helyszín

2019 Május 25, 09:00

Weekend, Târgu Mureș, Romania

Az eseményről

Idén is úszunk!

Újra beneveztük a Waldorf mozgalmat a Swimathon adománygyűjtő akcióba, amit megismerhettek itt: http://swimathon.ms/

2019-ben 37 csapat úszik 20 projektért. Ez egy egyszerű és nagyszerű, több éves múlttal rendelkező kezdeményezés, amibe bárki bekapcsolódhat, aki jótékonykodni szeretne, hisz biztosan talál szívéhez közel álló ügyet. A mi szívügyünk gyerekeink oktatása és a Waldorf mozgalom!

Idei projektünk, amire gyűjtünk, és amiért két waldorfos gyerekekből és szülőkből álló csapat is úszik: iskolánk kézműves műhelyének berendezése. Várunk minden érdeklődőt, barátot és szimpatizánst! Gyertek szurkolni az úszóknak, adományozzatok a projektre, és hívjátok meg ismerőseiteket, osszátok meg a hírt, a felhívást, hogy minél többen tudjanak róla! Május 25-én 9 órától lesz az esemény a Weekenden, a ballonban! Projektünkről többet olvashattok itt:

http://swimathon.ms/?lang=hu&idpage=12&page=show&idproject=12

Esemény megosztása

bottom of page